Werkgebied 2021

Aangezien Assen onze centrale thuisbasis is, wordt hier het merendeel van de schoorsteen veegwerkzaamheden gedaan. Hieronder volgen de grenzen van ons werkgebied.

Noordelijke richting:
Roden, Peize, Paterswolde, Eelde, Haren, Onnen, Noordlaren, Midlaren, Zuidlaren, Schipborg, Zeegse, Tynaarlo, Vries.

Oostelijke richting:
Rolde, Anderen, Gasteren, Eext, Gieten, Nooitgedacht, Grolloo.

Westelijke richting:
Veenhuizen, Norg, Huis Ter Heide, Bovensmilde, Smilde.

Zuidelijke richting:
Hooghalen, Hijken, Beilen, Zwiggelte, Westerbork.


Verkleinen werkgebied per januari 2021
Op dit moment is het werkgebied te groot, waardoor we regelmatig “nee” moeten verkopen. Daarom gaan we per januari 2021 het werkgebied kleiner maken en de grenzen beter bewaken. Het uiteindelijke doel is om de focus op de regio Assen te leggen, waardoor de reistijd minder wordt en we de klant in de regio Assen beter en vooral sneller kunnen bedienen.

Door het verkleinen van het werkgebied zullen er in ieder geval voor Groningen, Harkstede, Engelbert en Hoogkerk géén nieuwe afspraken meer worden ingepland in 2021 (uitgezonderd de afspraken die nog in de agenda staan).

Ook zullen er nabij de randen van ons werkgebied plaatsen vervallen in 2021. In noordelijke richting: Leek. In oostelijke richting: Kropswolde, Zuidlaarderveen, Gasselte, Borger, Schoonloo en De Kiel. In westelijke richting: Appelscha. In zuidelijke richting: Garminge, Witteveen, Mantinge. Ook hiervoor zullen er in 2021 géén nieuwe afspraken meer worden ingepland (uitgezonderd de afspraken die nog in de agenda staan).


7 Klanten per dag

De reden van een werkgebied is dat we op deze wijze 7 klanten per dag kunnen doen. Beslist niet meer, want we gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Daarnaast is onze voormalige brandweer ladderwagen (bouwjaar 1993) bepaald geen ‘racewagen’ , dus kost het tijd om van A naar B te rijden.

Tenslotte kunnen we melden dat we op basis van de afspraken een bepaalde route maken, zodat de schoorstenen van de 7 klanten per dag allen geveegd kunnen worden. Houdt wel in dat er niet zomaar een buurman erbij kan worden geveegd die niet op de planning staat. Hij of zij zal een afspraak moeten maken.


Tarieven

Ga naar onze tarieven pagina voor alle informatie!


Afspraak maken?

Ga dan naar onze contact pagina voor alle informatie!