Werkgebied vanaf 2023

Aangezien Assen onze centrale thuisbasis is, wordt hier het merendeel van de schoorsteen veegwerkzaamheden gedaan. Hieronder volgen de grenzen van ons werkgebied.

Noordelijke richting:
Peize, Paterswolde, Eelde, Haren, Onnen, Noordlaren, Midlaren, Zuidlaren, Schipborg, Zeegse, Tynaarlo, Vries.

Oostelijke richting:
Rolde, Anderen, Gasteren.

Westelijke richting:
Veenhuizen, Norg, Huis Ter Heide, Bovensmilde, Smilde, Hoogersmilde.

Zuidelijke richting:
Hooghalen, Hijken, Beilen, Westerbork.


Verkleinen werkgebied per Juli 2023
In Juli 2023 hebben we ons werkgebied kleiner gemaakt. De reden daarvan is dat we regelmatig “nee” moeten verkopen en we meer buiten onze regio werken dan daar binnen. Het uiteindelijke doel is om de gehele focus op de regio Assen te leggen, waardoor de totale reistijd korter wordt en we de klant in de regio Assen beter en vooral sneller kunnen bedienen.

Door het verkleinen van het werkgebied worden er voor de volgende plaatsen geen nieuwe afspraken meer gemaakt:

Anloo, Annen , Eext, Gieten, Grolloo, De Groeve, Nieuw-Roden, Roden, Leutingewolde, Steenbergen, Witteveen, Wijster, Elp, Zwiggelte, Zuidveld, Orvelte.


7 Klanten per dag

De reden van een werkgebied is dat we op deze wijze 7 klanten per dag kunnen doen. Beslist niet meer, want we gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Daarnaast is onze voormalige brandweer ladderwagen (bouwjaar 1993) bepaald geen ‘racewagen’ , dus kost het tijd om van A naar B te rijden.

Tenslotte kunnen we melden dat we op basis van de afspraken een bepaalde route maken, zodat de schoorstenen van de 7 klanten per dag allen geveegd kunnen worden. Houdt wel in dat er niet zomaar een buurman erbij kan worden geveegd die niet op de planning staat. Hij of zij zal een afspraak moeten maken.


Tarieven

Ga naar onze tarieven pagina voor alle informatie!


Afspraak maken?

Ga dan naar onze contact pagina voor alle informatie!